Categories
Recomandari

Am pozat cafeaua asta în parcarea LIDL din Veliko Tarnovo, Bulgaria. Am găsit mari asemănări între cafeaua lor și ce a italienilor. Nu vă așteptați la cafele lungi sau denumiri pompoase de genul „flat white”, „latte machiatto” ori te miri ce alte denumiri. Nu, ei merg pe simplitate. Am regăsit în meniurile lor cafeaua de tip espresso de 60 ml si capuccino de 120 ml, care înseamnă o cafea de 60 ml cu încă pe atâta lapte. Ah, și când ceri lapte la capsulă, ei de fapt îți oferă o smântână dulce, ceea ce pentru mine a însemnat un adevărat dezastru. #nosugarinmycoffee

Cele mai faine 2 zile de city break din luna mai, acolo s-au dus. Am rămas surprinsă de cât de puțină engleză cunosc oamenii ăștia, dar cu toate astea au în ei o căldură neașteptată, poate.

De la cei care rupeau puțină engleză, am încercat să învăț elementarele în bulgară. Adică să salut, să spun „te rog” și „mulțumesc”. Nu a fost cu putință pentru mine. Totuși, să nu vă speriați că nu v-ați putea înțelege cu ei. Iar dacă sunteți experți în mimă, aici aveți ocazia să vă puneți în aplicare veleitățile. 


De râsul lumii

😂 Cele mai amuzante animăluțe aici sunt.


Să fim serioși

👉 Ce NU au învățat personajele din GOT și au arătat asta cu vârf și îndesat în episodul 4 din sezonul 8.

👉 O săptămână în Cluj cu un venit de 1500 de lei


D’ale online-ului

🌐 Instagram a declarat război userior falși și va inaugura în curând un nou sistem de identificare (și eliminare) a acestora. 

🌐 Tehnici pentru a scrie o poveste memorabilă. 


Bine că am aflat

✔️ 7 diferențe între bărbatul de 20 și cel de 40 de ani. De la Mihai Vasilescu


Atât pentru azi. Hugs! 


 

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
By Amalia

Ma bucur ca ai citit articolul si sper ca ti-a placut. Tu ce ai de zis despre asta?
Ne vedem in comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *