Despre mine

 


M-am îndrăgostit iremediabil și până peste cap de marketing-ul digital din cea mai pură întâmplare. Și din cea mai bună.

Temperamentală.

Sunt construită în părți relativ egale dn rațiune și emoție, asta o să vezi singur, când o să intri în locul meu de joacă. Scriu despre marketing, despre mine, despre tine, despre ei, despre noi.

Beau vinul sec.

Fiecare zi are o poveste, fiecare poveste are un moment  care inspiră, iar aici este vorba despre inspirația de a face din orice întâmplare un prilej de bucurie și de zâmbet, de bună-dispoziție.

Sarcasm…mult de tot. Umor englezesc cât cuprinde.

Aici este locul meu de joacă, unde întorc online-ul pe toate părțile, până când ajungem la o concluzie. Oricare ar fi ea. De preferat în offline.

Ochii curioși și mintea deschisă.

Îmi place să observ dincolo de aparențe, așa că intru des în culisele antreprenoriale ale celor mai diferiți oameni din cele mai diverse domenii de activitate, dar care au ceva de spus prin intermediul activității lor. Fac un research constat despre ce job-uri și oportunități apar în zona de marketing/comunicare/IT și despre aspectele pe care fiecare dintre noi le întâmpinăm uneori la locul de muncă și despre cum le putem face față cu brio.

Râd cu plăcere alături de cei dragi.

Printre baloane colorate și proiecte frumoase, cafea și multă perseverență, dezamăgiri și momente wow,  mă bucur de prezența voastră aici, care îmi dă încrederea că împreună putem parcurge fiecare zi cu mai multă inspirație.

Mă bucur că ești aici, sper să revii mereu cu plăcere și interes.

Let the game begin,

amalia popa