Despre mine

amalia-popa

 


M-am îndrăgostiti iremediabil și până peste cap de acest domeniu din cea mai pură întâmplare. Și din cea mai bună.

Curiozitatea și dorința de nou mă face să îmi doresc întotdeauna să știu mai mult, mai bine. Și asta vreau să împărtășesc cu voi.

Temperamentală.

Sunt construită în părți relativ egale dn rațiune și emoții, iar asta o să vă las să descoperiți singuri, în fiecare articol de aici, din locul meu de joacă. Scriu despre lumea marketingului și cum putem face lucurrile mai bine, despre oameni și afaceri care inspiră, despre lucrurile mărunte (sau nu) cu care mă confrunt zilnic.

Beau vinul sec.

Fiecare zi are o poveste, fiecare poveste are un moment  care inspiră, iar aici este vorba despre inspirația de a face din orice întâmplare un prilej de bucurie și de zâmbet, de bună-dispoziție.

Sarcasm…mult de tot. Umor englezesc cât cuprinde.

Aici este locul meu de joacă, unde întorc online-ul pe toate părțile, până când ajungem la o concluzie. Oricare ar fi ea. Îmi doresc să facem asta împreună, să dezbatem fiecare aspect.

Ochii curioși și mintea deschisă.

Îmi place să observ dincolo de aparențe, așa că intru des în culisele antreprenoriale ale celor mai diferiți oameni din cele mai diverse domenii de activitate, dar care au ceva de spus prin intermediul activității lor. Fac un research constat despre ce job-uri și oportunități apar în zona de marketing/comunicare/IT și despre aspectele pe care fiecare dintre noi le întâmpinăm uneori la locul de muncă și despre cum le putem face față cu brio.

Râd cu plăcere alături de cei dragi.

Printre baloane colorate și proiecte frumoase, cafea și multă perseverență, mă bucur de prezența voastră aici, care îmi dă încrederea că împreună putem parcurge fiecare zi mai ușor și mai plăcut, iar la finalul ei să putem spune că am evoluat către o versiune mai bună a fiecăruia dintre noi.

Mă bucur că ești aici, sper să revii mereu cu plăcere și interes.

Let the game begin,

amalia popa

No Comments Found