Joburi in Marketing Online (Ianuarie)

New year, big plans, fresh ideas!

Fiecare inceput de an vine cu acel moment in care ne setam cele mai multe obiective pentru urmatoarele 365 zile. Fie ca vorbim despre viata personala sau cea profesionala, planurile noastre trebuie sa fie intotdeauna marete, chiar daca pe parcurs reconfiguram traseul.

In plan profesional, daca esti nemultumit de activitatea pe care o desfasori, daca simti ca ai intrat intr-o monotonie covarsitoare sau pur si simplu ai nevoie de un nou inceput, am venit si luna aceasta cu o serie de joburi in marketing online, webdesign si dezvoltare web, care mai de care mai tentante. Vezi care ti se potriveste:

Designer Web

AngyBusiness cauta un web designer creativ si plin de energie pentru un job la distanta. Se cer minim 2 ani de experienta pe un post asemanator sau proiecte personale care pot dovedi pasiunea si priceperea ta pentru acest domeniu. Pentru a te integra perfect in echipa, este necesar sa poti tine fraiele suitei Photoshop + Illustrator, familiar cu conceptele de User Experience, User Interface, Responsive Web Design.

La schimb, se ofera echipa tanara si entuziasta, salariu fix si bonusuri de performanta, posibilitatea dezvoltarii pe plan profesional.

Email cu CV la: info@angrybusiness.md

Social Media & PR Manager

Agentia Pastel sunt in cautarea unui nou coleg pentru postul de Social Media & PR Manager pentru realizarea de campanii de poveste.

Daca poti face cu usurinta diferenta dintre basmele de adormit potentialii clienti si povestile captivante care vorbesc prin rezultate proprii, daca esti AS in initierea de conversatii si mentinerea acestora in linii adecvate si mai ales daca jonglezi cu concepte, dar nu te lasi purtat de val, atunci esti omul potrivit, la locul potrivit. Minim 2 ani de experienta sunt necesari!
Te-au convins? Daca raspunsul este DA, poti aplica aici.

PPC Specialist

Agenția Edge 2Performant cauta coleg care sa rezoneze 100% cu conceptul de „performance culture”, prieten la catarama cu Facebook si Google.

Daca ti-ai facut pana acum o idee despre cum functioneaza Facebook Ads si Goolgle AdWords si poti interpreta corect datele din Google Analytics si faci asta de cel putin 2 ani pentru clienti reali si multumiti, trimite repejor CV-ul tau aici, impreuna cu raspunsul la intrebarea: „Care sunt efectele dispariţiei ad-urilor din partea dreaptă (în AdWords) pentru un client a cărui marjă de profit pe produs este redusă? Care ar fi recomandarea ta în aceste condiţii?“

Content Writer

Mandarine cauta un student sau proaspat absolvent al unei facultati de profil pentru postul de content writer. Esti creativ si dispus sa inveti lucruri noi, esti atras de mediul online si pasionat de una (sau mai multe) dintre limbile engleza, norvegiana, suedeza, finlandeza, italiana, rusa?

Pai…trimite CV-ul tau la adresa de mail jobs@mandarine.com sau suna la numarul de telefon 0731.374.114

Marketing Manager

evoMAG.ro cauta cel mai bun prieten al Excel-ului. In plus, trebuie sa fii extrem de bine organizat, atent la detalii si proactiv, sa ai abilitati de comunicare si sa cunosti limba engleza la un nivel mediu-avansat.

Te vei ocupa de planificarea, implementarea si urmarirea evolutiei strategiei de marketing online, vei analiza rezultatele tuturor campaniilor si le vei sintetiza in rapoarte coerente, si nu in ultimul rand , vei identifica noi oportunitati de dezvoltare a brandului. Suna bine? Aplica la acest job aici.


Cauti joburi in marketing online sau cunosti pe cineva care si-a setat un obiectiv profesional pentru inceputul acestui an? Atunci, spread the word! Trimite, te rog acest articol cuiva care are nevoie de un refresh profesional!

See you soon! 🙂

 

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns