joburi-in-marketing-online

Joburi in Marketing Online (Aprilie)

Joburi in marketing online se cauta tot anul, dar se pare ca luna aprilie este pentru domeniul marketingului online plina de oprtunitati. Sa spunem ca este o luna plina de inspiratie, care poate deveni una dintre cele mai bune din anul 2017. 

Ca in fiecare luna, am pregatit cele mai tari joburi in marketing online, care sper sa fie de bun augur pentru unii dintre voi. Astept feedback 🙂


Art Director – Frank Group

Valabil pana la data de 17.05.2017

Frank Group nu este o firma, ci un lant de agentii independente, ce inglobeaza servicii digitale de PR, social media, ATL, BTL, etc. si se lada cu un portofoliu complex, din care fac parte branduri imporante, precum Olympus, Mothercare, Divertiland, New Montana Hotel, Kraft Paints, Dettol, Johnny Walker, J&B, Jose Cuervo, Tazovsky Vodka, Campari, Aperol, Skyy Vodka, Smirnoff, Captain Morgan, UNIQA Insurance, Farmexpert, Durex si multi altii. 

De ce sa  faci parte din colectivul Frank Group? In primul rand pentru ca vei avea parte de proiete misto si vei invata multe despre branding de calitate si despre modul de abordare a proiectelor complexe.

Pentru  a face parte din echipa, ai nevoie de un minim 2 ani de experienta, sa nu o iei la goana cand auzi de brainstorming si sa fi lucrat destule proiecte digitale.

Poti aplica aici.

Specialist Media – Wave Divison

Valabil pana la data de 18.05.2017

Se cauta o minte ascutita si analitica, cu abilitati de copywriter pentru gestionarea conturilor de social media, postare de continut smart, monitorizarea brandului si a concurentilor.

Trebuie sa intelegi mecansmul de functionare a platformelor de socializare, a comportamentului consumatorilor so cam tot ce misca in materie de retele sociale.

Trimite CV la mail contact@wavedivision.ro

Digital Marketing Executive – BabyNeeds.ro

Se cauta una bucata persoana, care sa aiba habar cu ce se mananca mediul digital si promovarea online a unui magazin online hainute si accesorii pentru cei mici.

Experienta in administrarea unui magazin online este musai, promovarea pe Social Media sa fie facuta ca la carte si sa poata mentine o comunicare activa cu potentialii clienti. Mai ai nevoie de ceva cunostinte de AdWords, Google Analytics, SEO si minim un program de editare foto si cunostinte basic de HTML.

Oferta salariala se stabileste la interviu si va fi hotarata de comun acord, in urma experientei tale. Suna bine? Aplica la office@babyneeds.ro

Tehnical Marketing Specialist –  Heimdal Security

Acum ai posibilitatea sa fac parte dintr-o super echipa de specialisti in securitatea cibernetica.

Se cere experienta in SEO si CRO, o intelegere solida a tehnicilor de conversie si achizitie online, sa fi lucrat pana acum cu Google Tag Manager, Google Search Console, Optimizely, Omniconvert, SEMRush, HotJar, etc. Sa-ti placa si sa stii sa faci teste A/B in mod eficient, si sa ai cunostinte basic de HTML.

Important este sa ai o minte orientata catre analiza de date si sa poti mentine o comunicare activa cu content writerii, designerii si programatorii din echipa.

Aplica CV-ul la contact@heimdalsecurity.com

Specialist Social Media – a1.ro

Echipa a1.ro cauta un absolvent de studii superioare cu minim 6 luni experienta pe un post similar, cu activitate pe retelele de socializare si excelente abilitati de comunicare si relationare, care sa debordeze de creativitate, initiativa si dinamism. Vei participa la realizarea strategiei de promovare, vei gestiona conturile sociale a1.ro si altele, daca va cazul, vei posta stirile de pe site pe retelel de socializare, vei interactiona cu cititorii si vei monitoriza in permanenta pagina de Facebook a1.ro si pe cele ale concurentei directe.

Aplica trimitand CV-ul la adresa de mail emanuel.popescu@digitalag.ro


Dragii mei, va las 5 job-uri care mi-au atras atentia luna aceasta. Daca va sunt de folos sau nu, astept sa-mi spuneti. Si nu uitati sa dati un share, poate unul dintre prietenii vostri sunt in cautarea de noi oportunitati profesionale.

Spread the word! 🙂

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns