Categories
Recomandari

Ești mamă de băiat și ți-ai făcut atâtea griji că nu vei știi cum să te joci cu el, doar erai expertă în jocuri destinate fetițelor. Doar ai visat atât de mult la rochite și tricouri de prințesă! Ce sa vezi? Ecograful te-a surprins, dar realitatea a bătut în cele din urmă orice temere fabricată înainte de a lua contact cu…năzdrăvanul!

Ai devenit super-eroină. Poți să faci atât de multe lucruri grozave: să-l ridici până la cer, să-l faci avion și să-l treci peste lădița lui de jucării. Sau să-l urci, dintr-o singură ridicare, pe toboganul cel mare! Te întinzi pe iarbă și îi propui să vă jucați de-a misiunea militară, trebuie să vă  prefaceți că sunteți soldați și doar poziția culcat, perfect nemișcat vă poate salva.

Cât despre haine ce să îți zic? Te-ai convins și singură, prin experiența mămicilor de fetițe, că rochiile nu sunt cea mai bună alegere la joacă. Și nu numai! În plus, nu îți faci prea multe griji în acest sens, pentru că aceste haine Disney pentru baieti zici că au fost anume inventate pentru copilul tău! Sau pentru a-ți oferi ție cel mai frumos răspuns la întrebarea “dar de 1 iunie de anul acesta ce să îi mai cumpăr?”

–––––––

Haine Disney pentru baieti – despre Spiderman din dulap

Îmi povestea recent o prietenă că baiețelul ei refuză să își schimbe hainele de casă pentru a merge afară. Ca să îl convingă, mama i-a cumpărat câteva haine Disney pentru baieti. A ales tricouri cu Spiderman, personajul preferat al copilului. Argumentul pe care îl utiliza ca să îl convingă să dea pijamaua cu pisici pe haine de mers afară: “Uite, Spiderman vrea afara! Purtând acest tricou o sa capeți multă încredere, încredere pe care ți-o transmite însuși Spiderman, se face un transfer, iar tu vei avea curaj și voie să experimentezi lucruri. De exemplu, azi o să ai voie să te cațeri în toboganul cu sfoară!”

Ce credeți? Argumentul funcționa și mai functionează și azi. Chiar dacă Spiderman a trecut de la măsura 112 la 124.

Și dacă tot v-am spus povestea, trebuie să vă spun și de unde cumpără prietena mea aceste minunate haine Disney pentru baieti. Nu de alta, dar poate aveți pe acasă vreun copil dornic să iasă doar în chiloței din casă. Ca să nu o mai lungesc, vă spun că pe www.copilascochet.ro găsiți minunățiile de care vă spuneam.

“Mami, mai vreau eroi în pijama! Adică, haine Disney pentru baieti! Multe. Niciodată nu sunt prea multe!”

O altă prietenă îmi povestea că băiețelul ei dezvoltase o afinitate pentru eroii în pijama. Pentru desene. Cunoscându-i pasiunea sincera și intens manifestata, la ziua lui a primit de la aproape toți invitații articole cu eroii în pijama: cănuța, tricou, chiloței etc. Și ce credeți? Chiar și pijama. Pijama cu eroi în pijama.  Mulțumită că bugetul ei o să înregistreze o frumoasă perioadă înfloritoare, mama s-a gândit că acum copilul are destui eroi în pijama. Și chiar au fost destui până când s-a trezit la câteva zile că băiețelul o anunța:

– Mami, am văzut la grădiniță, la Teodor, cel mai frumos tricou. Era cu eroii în pijama.

– Da, dar tu ai destule haine cu eroii în pijama!

– Nu întelegi, i-a spus copilul. Cel care e la fel cu al lui Teodor îmi lipsește. Și crede-mă că știu ce spun, era cel mai frumos! În plus, chiar tu i-ai spus lui tata că nu exista prea mult la haine, ci dulapuri prea mici. Îți amintesti?

Eh, hai că bugetul nu se dă așa rapid peste cap dacă plasezi o comandă de haine Disney pentru baieti. Știți de ce? Sunt accesibile la preț!

1 iunie în haine Disney pentru baieti

Voi ce faceți de 1 iunie? Nu vă întreb, cum s-ar spune, pentru prieteni sau vecin. Ci chiar pentru mine. Chiar dacă nu am trecut încă prin experianța de a fi mamă, sunt mătușică 😀

În altă ordine de idei. vă doresc să aveți o zi…cum să vă spun eu vouă? Ca toate celelalte: în care copilul vostru să simtă toată iubirea din lume. Să simtă că e a lui. Pe termen nelimitat și de nimic condiționată.

Și componenta (poate mică, poate insignifiantă în raport cu ce-i în suflet) o să fie și gestul de a-i oferi haine Disney pentru baieti. Pentru că orice copilarie e despre povești, iar voi sunteti datoare să o faceti pe a lor de poveste.

Una a cărei încheiere să sune așa: și așa trăiesc și azi. Cu joacă și iubire, cu haine Disney pentru baieti fericiți și soare-n privire.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
By Amalia

Ma bucur ca ai citit articolul si sper ca ti-a placut. Tu ce ai de zis despre asta?
Ne vedem in comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *