concurs cofetaria oana valcea

Concurs Tartelicios – Castiga tarte racoroase cu fructe!

Spune sincer! Tu ai putea rezista unei tarte cu fructe?

Eu clar, nu!

Știu că acum că a venit vara, ne preocupăm mult mai mult de aspectul fizic, ne dorim să fim în formă pentru a merge la mare, la piscină, avem atâtea rochii în care trebuie să arătăm mi-nu-nat!

Mai ieșim jumătate de oră la jogging, cu biclele în parc, mai urcăm câteva etaje de scări, iar toate eforturile acestea trebuie răsplătite cumva, nu? 😀 Hai sa vă spun eu cum!

Nu știu cum sunteți voi, dar eu ador pur și simplu prăjiturile cu fructe. Iar dacă mai punem la socoteală un blat crocant și o cremă fresh de vanilie….hmmm…hmm..trebuie să beau un pahar cu apă acum!

Am descoperit Cofetăria Oana total întâmplător, într-una din vizitele mela acasă, la Râmnicu Vâlcea, acum vreo 2 ani. Eram în căutarea unui aspirator, așa că am mers într-un magazin de electrocasnice din mall-ul orașului, în River Plaza Mall. Nehotărâtă de fel, dau câteva ture aiurea, parcă nimic nu-mi plăcea. Văzusem un model pe net, pe care mi se pusese pata, dar nu reușeam să-mi dau seama care era. Așa că mi-am luat repejor tălpășița, am zis că o să-l cumpăr tot online până la urmă.

Și dau să plec, dar ce să vezi? Ochii îmi rămân ațintiți pe un frigider pliiin cu bunătăți, care mai de care mai plăcute ochiului, de mi-au lăsat apă în gură. Citesc repede – Cofetăria Oana. Nu-mi spune nimic numele, dar prăjiturile mi-au transmis foarte multe, tepatic. Nu am rezistat și am luat 2 la pachet – pentru mine și pentru mama. Am luat Pădurea Neagră pentru mama și Boema pentru mine (deh, mai calc strâmb și cu ciocolata, bat-o vina!).

Vai, vai, nu am cuvinte să vă descriu cât de bune pot fi prăjiturile astea! Ciocolată fină și echilibrat de dulce, iar frișca are un gust deosebit și nu-ți lasă senzația aia de margarină pe cerul gurii.

Recent am observat că organizează un concurs pe Facebook și pun la bătaie premii tartelicioase. Adică tarte delicioase! 🙂 Am fost prima înscrisă la concurs, sper să am norocul să și câștig. Ar fi o surpriză plăcută…mai ales pentru cei dragi.

Și ce mi s-a părut mișto la concursul ăsta este că poți adăuga un prieten, iar dacă tu câștigi delicioasa tarta cu fructe, și el la rândul lui primește un platou de tarte mici.

Miam! Tarta cu fructe este printre preferatele mele, mai ales in sezonul cald!

M-am gândit că v-ar interesa și pe voi. Dacă vreți să vă înscrieți, accesați pagina de Facebook a cofetăriei. Iar dacă sunteți din Vâlcea și încă nu ați gustat minunățiile dulci de la Cofetăria Oana Râmnicu Vâlcea , este musai s-o faceți cât mai curând. Știu că noi, fetele, încercăm să evităm pe cât posibil dulciurile (cu mai mult sau mai puțin succes :p), dar credeți-mă, nu aveți nevoie de niciun motiv pentru a vă oferi un mic răsfăț cu o tarta cu fructe fresh, cu puține calorii!

P.S. Să-mi spuneți dacă ați câștigat!

P.S.S. Accept drept mulțumire o felie de tarta cu fructe. 😉

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns