Ce poti face in Sibiu pe repede-înainte?

Cine spune că-i ajunge câteva ore să se încarce cu energia Sibiului, te minte sau nu a ajuns în locurile potrivite. Puțini știu că orașul ăsta înseamnă pentru mine cu mult mai mult decât turism și cultură. E orașul sufletului meu pentru că aici mi-am trăit primii 12 ani din viață. Așa că probabil o să fiu subiectivă cu acest articol. Fie-mi cu iertare!

Zău că nu a fost suficient pentru mine ieșirea asta. Am ajuns cu treabă, dar asta nu e o scuză pentru a nu profita de câteva locuri din care să-ți iei energia pozitivă pentru o întreagă săptămână. No, să purcedem cu recomandările, zic!

Unde ne cazăm în Sibiu

Am avut o așa baftă, că nici mie nu-mi vine să cred. Am găsit un apartament cu 2 camere, foarte curat, modern și minimalist, încât și-a câștigat dreptul de a face parte din numerele de telefon din agenda telefonică. Și belive me, asta e un lucru destul de greu de realizat pentru mine. A fost fix în centrul vechi. As in „fix în buricul târgului”.

Cât am plătit?

130 de lei pentru tot apartamentul, care are o capacitate de 4 persoane. Bineînțeles, prețul diferă de la o perioadă la alta. Dar eu zic că este mai mult decât decent.

Dă-mi un semn pentru detalii sau accesează direct pagina lor de Facebook. O să-ți răspundă niște tineri joviali și o să ai parte de tot confortul pe care ți-l dorești. Parol!

Unde mâncăm în Sibiu

De data aceasta am mâncat la Super Mamma. Nu știu de ce, dar am impresia că înainte se numea Mamma Mia și a trecut printr-un proces de rebranding.  În fine, cert este că e unul dintre restaurantele de tip autoservire cu cele mai savuroase preparate. Am mâncat o ciorbiță de salată, o nebunie! Domnul P. a luat o ciorbiță țărănească. Deși a gafat-o ca număr de calorii, gustul a fost mmm…N-am făcut poze pentru că am fost în pană de baterie amândoi, dar am furat una de pe pagina lor de Facebook:

super mamma sibiu

Unde bem cea mai bună cafea din oraș?

Eh, și acum e acum, că am ajuns la un punct sensibil – cafeaua. Nu știu alții cum sunt, dar eu…eu ador cafeaua. Și nu aveam cum să trec iar prin Sibiu și să ratez intrarea la cafeneaua HUG THE MUG. Am băut o cafea cu cremă de lapte și aromă de alună. 👌 Must come back for more! ♥ ☕

hug the mug sibiu

În linii mari, cam asta a fost. Bineînțeles că poți să bați orașul la pas, câteva ore bune, că nu o să poți spune că te-ai plictisit.

See you next time, old friend!


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •