ce poti face in sibiu

Ce poti face in Sibiu pe repede-înainte?


Cine spune că-i ajunge câteva ore să se încarce cu energia Sibiului, te minte sau nu a ajuns în locurile potrivite. Puțini știu că orașul ăsta înseamnă pentru mine cu mult mai mult decât turism și cultură. E orașul sufletului meu pentru că aici mi-am trăit primii 12 ani din viață. Așa că probabil o să fiu subiectivă cu acest articol. Fie-mi cu iertare!

Zău că nu a fost suficient pentru mine ieșirea asta. Am ajuns cu treabă, dar asta nu e o scuză pentru a nu profita de câteva locuri din care să-ți iei energia pozitivă pentru o întreagă săptămână. No, să purcedem cu recomandările, zic!

Unde ne cazăm în Sibiu

Am avut o așa baftă, că nici mie nu-mi vine să cred. Am găsit un apartament cu 2 camere, foarte curat, modern și minimalist, încât și-a câștigat dreptul de a face parte din numerele de telefon din agenda telefonică. Și belive me, asta e un lucru destul de greu de realizat pentru mine. A fost fix în centrul vechi. As in „fix în buricul târgului”.

Cât am plătit?

130 de lei pentru tot apartamentul, care are o capacitate de 4 persoane. Bineînțeles, prețul diferă de la o perioadă la alta. Dar eu zic că este mai mult decât decent.

Dă-mi un semn pentru detalii sau accesează direct pagina lor de Facebook. O să-ți răspundă niște tineri joviali și o să ai parte de tot confortul pe care ți-l dorești. Parol!

Unde mâncăm în Sibiu

De data aceasta am mâncat la Super Mamma. Nu știu de ce, dar am impresia că înainte se numea Mamma Mia și a trecut printr-un proces de rebranding.  În fine, cert este că e unul dintre restaurantele de tip autoservire cu cele mai savuroase preparate. Am mâncat o ciorbiță de salată, o nebunie! Domnul P. a luat o ciorbiță țărănească. Deși a gafat-o ca număr de calorii, gustul a fost mmm…N-am făcut poze pentru că am fost în pană de baterie amândoi, dar am furat una de pe pagina lor de Facebook:

super mamma sibiu

Unde bem cea mai bună cafea din oraș?

Eh, și acum e acum, că am ajuns la un punct sensibil – cafeaua. Nu știu alții cum sunt, dar eu…eu ador cafeaua. Și nu aveam cum să trec iar prin Sibiu și să ratez intrarea la cafeneaua HUG THE MUG. Am băut o cafea cu cremă de lapte și aromă de alună. 👌 Must come back for more! ♥ ☕

hug the mug sibiu

În linii mari, cam asta a fost. Bineînțeles că poți să bați orașul la pas, câteva ore bune, că nu o să poți spune că te-ai plictisit.

See you next time, old friend!


Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

6 Comments

 1. Masha

  Bifate ambele locatii, Super Mama si Hug the Mug! Misto amandoua, preturi super! Imi place Sibiu, ma duce cu gandul la oraselele frumoase si cochete de prin afara. 🙂 Super Mama se numeste asa de vreo 4 ani, deci daca a fost Mama Mia, denumirea asta a avut probabil in urma cu mult timp.

 2. Larisa Cîrstea

  Multumim, Amalia! Esti o persoana minunata, iar articolul este super! Ne bucuram ca Sibiul este pe lista ta de preferințe ❤️

  1. Amalia

   Întotdeauna va fi pe lista preferințelor, e locul unde m-am născut și am copilărit. Mă bucur mereu când întâlnesc oameni de bine și servicii de calitate oriunde aș merge, așa că era musai să menționez și locul unde am stat în Sibiu. O să revim mereu cu drag și dau mai departe ca recomandare! 🙂

 3. Rox

  În călătoriile mele prin țară n-am inclus niciodată Sibiul. Nu ești prima persoană la care citesc păreri atât de bune despre acest oraș. Aștept turul țării cu rulota, când vom reveni acasă. Sigur voi merge să îl vizitez. 😉

Lasă un răspuns