Categories
Digital & Publicitate

S-a întâmplat ieri pentru că s-a întâmplat să spun „DA” unei invitații pe care mi-am dorit-o.

Nu degeaba am spus „s-a întâmplat” în mod repetitiv. Ce vreau să zic e că lucrurile nu se întâmplă de la sine, noi le facem să FIE.  Și da, mi-a plăcut foarte tare acest eveniment din mai multe puncte de vedere. Să le luăm pe rând, zic.

 Mi-a dat un mare boost de know-how

 Da, e grozav să fii în aceeași sală cu oameni pe care îi admiri prin prisma reușitelor profesionale. Acum imaginați-vă să aveți și posibilitatea de a afla câteva dintre insight-urile acestora, așa încât să vă poată da doza aia de motivație pentru a face și voi lucrurile mai bine. How cool is that?

În plus, prgramul eventului a mers la sufletul meu (obsesiv-compulsiv). A fost structurat în 3 sesiuni, între care s-a strecurat câte o pauză de 1 h pentru networking, cafea, înghețată și papa bun.  Mi s-a părut genial modul în care a fost gândită întreaga conferință, denumirile care curg din una într-alta și îmi pare că personajele alese pentru fiecare sesiune s-au potrivit mănușă:

FREEDOM TO LEARN (Diana Cosmin / finesociety.com; Alina Cinciulescu / Strategy Manager la Global Records; Sânziana Negru  / sânziananegru.com; Nicoleta Grigore / fotograf; Andreea Balaban / andreeabalaban.ro; Ana Morodan / Online Entrepreneur; Cristian Manafu / Managing Partner la Evensys)

POWER TO CREATE (Sînziana Iacob / sinzianaiacob.com; Gabriela Atanasov / sweetpaprika.com; Cristian Simonca / blogulluiotrava.ro; Alexia Eram / vlogger; Mădălina Merca / indiechase.com; Denisa Sima / denisasimam.ro / Noemi Meilman / Fashion PR & Event Consultant)

WISDOM TO INSPIRE (Alina Ceușan / alinaceusan.net; Lorena Buhnici / Owner cavaleria.ro & lorenabuhnici.ro; Stela Bîzdu / Creator de conținut la Steps by Stela; Monica Bîrlădeanu – prezentator TV; Raluca Hagiu / Editor-in-Chief la Unica Magazine)

 M-am distrat 

Atunci când în ecuație intervine și factorul distracție, n-are cum să nu-ți placă. O mulțime de oameni care mai de care mai faini + bufet suedez cu toate bunătățurile pământului + cafea + înghețată Häagen-Dazs + cidru Strongbow. Și unde să mai pui la socoteală și colțurile creative pentru a te trage în poză (pe care o luai acasă), zumzetul creativ și discuțiile iscate din te miri ce subiect, garantează o zi bună.

M-a inspirat să fiu mai blândă cu mine

Probabil cel mai emoționant moment al evenimentului a fost cel al momentului de interviul dintre Monica Bîrlădeanu și Stela Bîzdu. Cine este Stela? Păi, pentru mine a fost acel wake-up call care m-a făcut să înțeleg că viața e ceea ce se întâmplă în timp ce îți faci planuri. Că e un privilegiu, pe care trebuie să-l apreciem indiferent de „obstacolele” care ne sunt date să le depășim. Că trebuie să ne iubim și să ne apreciem așa cum suntem și să facem rai din ce avem. Un munte de inspirație și putere într-o femeie atât de delicată și frumoasă. Dacă vreți să aflați mai multe despre Stela Bîzdu și povestea ei de viață, căutați-o pe Instagram @stepsbystela.

Am cunoscut oameni faini 

Networking. Despre ce altceva ar mai putea fi vorba la un eveniment de genul acesta? E mișto când depășești zona aia de confort și mergi singur la un eveniment. Și odată ajuns acolo, doar n-o să stai într-un colț, nu?

Una peste alta Digital Divas 2019 a fost un eveniment fain, care s-a lăsat cu mult know-how cu privire la conținutul digital, o adevărată sursă de insirație pentru toți creatorii de conținut. A fost și distracție, a fost și voie-bună, oameni de calitate și nerăbdarea pentru evenimentul de anul viitor. 


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
By Amalia

Ma bucur ca ai citit articolul si sper ca ti-a placut. Tu ce ai de zis despre asta?
Ne vedem in comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *