Recomandari

Cand apelam la o firma de deratizare?


Nu doresc nimanui sa se afle in ipostaza de a fi nevoit sa apeleze la o firma de deratizare, nu pentru ca am ceva de impartit cu astfel de firme ci pentru ca problema este una destul de… dezagreabila.

Insa daca totusi sunteti nevoiti din cauza „impostorilor”, atunci momentul nu trebuie amanat nici macar o secunda. In sustinerea afirmatiei anterioare am deja doua motive temeinice. Primul este ca soarecii si sobolanii sunt purtatori de boli chiar fatale pentru oameni, iar cel de-al doilea; daunele pe care le fac sunt de-a dreptul usturatoare.

La mine a fost problema de daune, din punct de vedere al sanatatii decat portofelul a lesinat de cateva ori in rest toate bune.

Probabil soricelul meu a fost adus din greseala ascuns la motorul masinii, ulterior am descoperit urme pe acolo iar pana atunci nu avusesem deloc probleme desi este o zona de case cu tot felul de anexe si asa a fost mereu.

deratizare bucuresti

Firma de deratizare trebuie anuntata de la prima suspiciune!

Stand la casa, si avand idealuri la fel de normale ca ale tuturor, mi-am dorit o terasa, o pivnita si un gratar. Realizate fara probleme, teresa imediat la iesirea din spate a casei, pivnita cu acces prin terasa si gratarul cu o mica anexa pentru lemne, carbuni, ustensile si alte cateva undeva mai departe de casa.

Primul indiciu a fost un mic si probabil prea subtil chitait, dar care in doua saptamani s-a transformat intr-o cresa.

Probabil daca tratam problema cu seriozitate si responsabilitate numai aveam roasa si gaurita terasa si nici pivnita vraiste, cabluri roase, gauri peste tot, par, excremente si un miros…doamne ai mila.

Astfel ca sa raspund la intrebare… trebuie sa apelam la o firma de deratizare de la primul indiciu.

Cum si cat de repede scapam de soareci si sobolani?

Desi deratizare inseamna reducere substantiala a populatiei de soareci si mentinerea unui nivel numeric redus, eu imi doream mai mult o exterminare, vroiam sa scap definitiv de ei. Capcanele cu cascaval aduc rezultate doar in desene asa ca am chemat in ajutor o echipa tare amabila de la firma Ligriv D.D.D.

Am solicitat solutii si capcane in toate cele trei locuri pentru a fi sigur de rezultat, nu doar unde era cuibul. Comoditatea este una din calitatile mele asa ca cei de la firma de deratizare au fost nevoiti sa se intoarca pentru a lua vechile capcane si a mai stropi inca o data daca tot au venit.

In orice caz, am scapat mult mai repede de problema decat ma asteptam dar pentru ca nu am apelat la timp a trebuit sa suport daunele aduse de soareci.

Solutiile au fost exceptionale, nu au lasat miros si nici urme, iar capcanele au fost puse astfel incat sa nu fie la vedere, domnii s-au ocupat de ele, nu am vazut nici macar daca era vreun soricel prins, cert este ca nu am mai vazut nici un chitaitor de atunci si nici urme cum ca ar mai exista.

Probabil ar trebui sa adopt o pisica dar deja sunt mai simandicoase si mai fricoase decat un copil de 5 ani atunci cand vine vorba de a prinde rozatoare.

Cat despre domnii de la firma de deratizare Ligriv DDD nu pot spune decat lucruri bune, s-au comportat foarte profesionist, si-au desfasurat activitatea fara a deranja nici membrii casei nici mobilierul, iar costurile celor doua vizite au fost rezonabile. Am avut chiar si o reducere de 10% pentru ca am fost client nou din mediul online.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

No Comments Found

Leave a Reply